Om KV

Kunstveggen.no ble startet opp i mars 2013 og er i dag Norges største diskusjonsforum for kunst. Formålet med KV er å øke kunstinteressen i Norge, samt å samle så mange kunstinteresserte som mulig på ett sted slik at de kan dele informasjon og oppdage nye kunstnere og gallerier. Uansett om du har en etablert samling, er en kunstner, driver et galleri eller bare er nysgjerrig skal KV være stedet hvor likesinnede møtes og blir inspirert. Diskusjonsforumet Kunstveggen.no har nå over 3 500 diskusjonstråder, 65 500 svar, 1700 medlemmer og 188 000 individuelle sidevisninger per måned.

Annonsere på Kunstveggen.no – Ønsker du å nå et unikt kunstinteressert publikum?

Kunstveggen vil nå tilby annonsering og markedsføringstjenester for utvalgte samarbeidspartnere. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og konkurransedyktige betingelser innen bl.a. bannerannonsering, ta kontakt for en uformell prat.

I juli 2016 gjennomførte Kunstveggen en anonym spørreundersøkelse blant våre besøkende for å kartlegge den “gjennomsnittlige” brukeren, vi fikk svar fra 90 respondenter. Trykk her for en analyse av resultatene.

Kontaktinformasjon:

Christian Hundevadt
E-post: post@kunstveggen.no
Telefon: (+47) 936 56 255

OM VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
I tråd med markedsføringsloven er alle Kunstveggens aktiviteter (f.eks. artikler, sosiale medier og forum) som skjer på bakgrunn av kommersielle interesser merket tydelig som annonse eller sponset innlegg.
Våre samarbeidspartnere (“sponsorer”, “annonsører”) har ingen innflytelse over Kunstveggens ordinære ikke-kommersielle aktiviteter, og det eksisterer et tydelig skille mellom disse ulike domenene som sikrer Kunstveggens integritet.
Meninger, synspunkter og holdninger som kommer til uttrykk gjennom våre artikler eller poster på forumet representerer den aktuelle skribenten eller Kunstveggen.no, og ikke våre samarbeidspartnere.

Kontakt oss:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message